EVENTS

Aktuelle:

Kære alle FIR-studerende nye, som gamle. Hold op en speciel tid det har været under Corona med nedlukning og minimal fysisk kontakt med ens nye kandidat medstuderende, hvilket har været enormt trist. Dette har især påvirket 2020 årgangen, som har mærket, hvor vigtig social kontakt med ens medstuderende er og hvor stor betydning det har for ens studieliv og motivation, som virkelig har manglet. Dette vil vi i FIR-klubben gerne have lavet om på, så vi igen kan bryste os af at være en af de mest sociale liner på tværs af kandidaterne og få vores fællesskab tilbage. Derudover så den nye årgang 2021 kan få en god start på studiet.

Derfor vil FIR-klubben gerne introducere et nyt tiltag og invitere alle FIR-studerende (nye, som gamle) på en hyttetur i Vestenskov/Lollands foreningshus fra fredag d. 27/8 til og med søndag d. 29/8, så vi igen kan få skabt det fællesskab, som alt har været på Cand.merc.FIR. I skal ingen ting gøre andet end at tilmelde jer og betale, så vil vi i FIR-klubben stå for alt det praktiske i form af fælles indkøbt mad, drikkelse mm. Vi vil blive hentet i bus på et aftalt opsamlingssted og kørt sammen til hytten, hvor der venter os et par spændende dage. Tilmeldingen er bindende efter betaling og er begrænset til 130 pladser. Ved for stor tilmelding vil studerende på den nye årgang (2021) blive prioriteret.

Hytteturen vil bestå bl.a. af teambuilding, oplæg og samarbejdsøvelser. Om aftenen vil der være arrangeret lækker middag med dans og diverse sociale arrangementer og oplæg, så husk at lav en varm playliste - Panek at the disco er kræsen. Og vi sørger selvfølgelig også for lækker morgenmad dagen derpå.

Få dage før afgang vil vi udlevere en huskeliste til hytteturen med alt det praktiske, og nærmere information vil følge.

Vi håber I alle har det godt og vil tage godt imod dette tilbud

Tilmelding sker ved at overføre 850 kr. til reg.nr.: 5479 konto nr.: 3902339 senest d.30.07.2021 - husk at skrive dit navn i overførslen.

Kommende:

Brush-up kursus i regnskabsanalyse i september