top of page

tors. 24. nov.

|

Hotel Skt. Petri, København

PwC torsdagsbar - udforsk dine karrieremuligheder i PwC

Kom til torsdagsbar på Hotel Skt. Petri og udforsk dine karrieremuligheder i PwC

PwC torsdagsbar - udforsk dine karrieremuligheder i PwC
PwC torsdagsbar - udforsk dine karrieremuligheder i PwC

Tid & lokation

24. nov. 2022 17.00 – 20.00 CET

Hotel Skt. Petri, København, Krystalgade 22, 1172 København, Denmark

Om eventet

Er du studerende med interesse for konsulentrollen og/eller M&A? Så inviterer PwC nu til torsdagsbar på Hotel Skt. Petri den 24. november

Vil du have indsigt i, hvordan din fremtidige karriere kan komme til at se ud? Så deltag i en aften, hvor du får mulighed for at møde nogle af landets dygtigste rådgivere. Vi inviterer nysgerrige studerende til en uformel og sjov torsdagsbar med let mad, hvor der vil være mulighed for at få indblik i hverdagen i PwC.

Torsdagsbaren starter med et kort oplæg, hvor vi introducerer vores konsulentforretninger og giver et indblik i hverdagen i PwC samt præsenterer relevante ledige stillinger for studentermedhjælpere. Dernæst vil aftenen byde på uformelle samtaler og mulighed for at netværke med vores konsulenter og de øvrige deltagere.

De seneste år har vi holdt lignende arrangementer, der har ført til en masse nye ansættelser, og vi håber at gentage de tidligere års succes endnu en gang.

Arrangementet er for studerende, der er i slutningen af deres bachelor eller i begyndelsen af deres kandidatuddannelse.

Du ansøger om at deltage ved at uploade dit CV og karakterudskrift. Det er ikke nødvendigt at udfylde andet end de obligatoriske felter i ansøgningsprocessen.

Del dette event

bottom of page